Tallin oheistuotteita itselle tai lahjaksi

Tallin seinäkalenteri 2020 on nyt tilattavissa. Kalenterin valokuvissa fiilistellään Paraisten luontoa eri vuodenaikoina tallin hevosten seurassa.

Lisäksi myynnissä on mukeja ja t-paitoja tallin logolla.

Tilaa itselle tai lahjaksi! 🙂

Seinäkalenteri 2020 hinta 10 eur
Muki tallin logolla hinta 12 eur
T-paita tallin logolla (koot S-L) hinta 20 eur

Syysloman päiväretki torstaina 17.10.19

syksy vaellus parainen islanninhevonen ruska

Tervetuloa viettämään päivä issikoilla vaeltaen ja syksystä nauttien! 🙂

Retki järjestetään torstaina 17.10.2019. Retkiseurue kokoontuu tallille klo 9.30, jonka jälkeen hevoset varustetaan yhdessä. Ratsastusretken kesto on noin 4 – 5 h sisältäen keittolounaan maastossa. Retki on suunniteltu osaaville ratsastajille.

Hinta 110 eur

Ilmoittautumiset Sarille p. 050-3383355

ratsastusvaellus parainen saaristo

Tallin Instagramissa arvonta

Löydät meidät Instagramista nimellä paraisten_islanninhevoset. Nyt voit osallistua Instagramissa arvontaan, jossa palkintona ilmainen maastoratsastus. Osallistumisohjeet löydät tallin Instagram-tililtä arvonta-postauksesta.

Etkö ole Instagramissa? Pääset silti katsomaan kuvia ja videoita tallin touhuista, vaikkei sinulla olisikaan omaa Instagram-tiliä. Esimerkiksi tallin Instagram-profiilissa näkyvään Vaellukset-kohokohtaan on tallennettu tunnelmia tänä vuonna tehdyiltä pidemmiltä vaelluksilta, kuten viime viikonlopulta.

Seuraava Yön yli vaellus 22.-23.7.

Rento Lomailijan paketti: ratsastusta noin 4 tuntia päivässä, rentoa chillailua ja leirielämää mm Sattmarkissa, jossa myös yöpyminen.

Hinta alkaen 230eur. Aamiainen ja lounas kuuluu hintaan, illallinen erikseen ravintolasta.

Muutama paikka vielä vapaana, kysy lisää!

 

Seikkailupaketti kolmelle!

2-3 tuntia ratsastusta, yöpyminen TENTSILE puuteltassa, melontaa

omat eväät, 1 vrk alkaen, 110 eur!

Metsämieliratsastus – läsnäoloa luonnossa hevosen kanssa

metsamieli_logo

Luonnossa oleskeleminen rauhoittaa ja rentouttaa. Syke, hengitystiheys ja verenpaine laskevat sekä stressihormonit vähenevät. Metsämieli-menetelmässä luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutukset yhdistetään tietoisen läsnäolon (mindfulness) ja tunnetaidon harjoituksiin kiireettömässä ilmapiirissä. Metsämieliratsastuksessa tähän yhdistyy vielä hevosen lämmin läsnäolo, aitous ja myötätunto.

Metsämieliratsastusretken kokonaiskesto on 2 h, ryhmäkoko 2 – 5 henkilöä ja hinta 55 € / henkilö. Harjoituksia tehdään sekä maastakäsin että ratsastaen ja retkeen sisältyy myös hevosenhoitoa. Ratsastusosiossa edetään rauhallisesti käynnissä läsnäoloon keskittyen. Metsämieliratsastusretkille otetaan mukaan myös vähemmän kokeneita ratsastajia, kunhan selkään nouseminen onnistuu ja perusratsastustaidot ovat hallussa. 

Metsämieliratsastuksia järjestetään joka toinen keskiviikko. Lisäksi retkiä voidaan järjestää tilauksesta ja yhdistää leireihin sekä tyky-päiviin. Metsämieli-menetelmää voidaan soveltaa myös melontaretkiin. Lisätiedot ja varaukset Sarilta.

Metsämieliretkien sisällöstä vastaa koulutettu Metsämieli-vetäjä Reetta. Voit pyytää pieniä Metsämielimaistiaisia myös muilla Reetan vetämillä maastoilla. 🙂

Lisää Sirpa Arvosen kehittämästä Metsämieli-menetelmästä täältä.

Tervetuloa pysähtymään hetkeen hevosystävän kanssa. ❤

metsämieliratsastus

Paraisten Päivät lauantaina 8.6 :Ratsastusta puistobulevardilla 10 eur! hevosparaati klo 10

PRG päivät

Ainutlaatuinen tilaisuus tutustua  Stefan  Lindforsin patsaaseen, upeisiin istutuksiin, ja  nauttia maalaismarkkinoiden tunnelmasta meren äärellä. Lähtö Osuuspankin kohdalta rannan puolelta klo 11-13, aina 20 min välein, eli 11.00, 11.20, 11,40, 12.00 jne

Ratsastajilla vaaditaan perustaidot puistoratsastukseen Islanninhevosilla, alueella myös talutusratsastusta  poneilla, kypärän saat lainaksi.