Hopoti-ajanvarausjärjestelmä on otettu käyttöön

Olemme siirtyneet ajavarauksissa Hopoti-järjestelmään, josta näet kätevästi tallin ohjelman ja vapaat ratsastuspaikat varauskalenterista. Hopotiin on helppo rekisteröityä ja myös ratsastuksen maksu hoituu Hopotin kautta.

Jatkossa ajanvaraukset tehdään pääosin Hopotin kautta pienin poikkeuksin. Ethän varaa paikkaa suoraan Hopotin kautta, jos olet tulossa ensimmäistä kertaa tallillemme ja joku alla olevista kohdista koskee sinua. Ole tällöin yhteydessä suoraan tallille (Sari p. 050 3383 355) ennen varauksen tekemistä.

  1. Olet 12-16 -vuotias. Maastomme on suunniteltu yli 16-vuotialle, ja 12-16 -vuotiaat voivat osallistua vain ratsastavan huoltajansa kanssa maastoon. EI ALLE 12 -VUOTIAILLE
  2. Ylität painorajan. Ratsastajan painoraja on noin 90 kg riippuen hevosesta ja ratsastajan taitotasosta.
  3. Sinulla on ollut pitkä tauko ratsastuksesta, olet ratsastanut vähän lapsuudessa.
  4. Olet ratsastanut alle 20 kertaa yhteensä.
  5. Olet ratsastanut vain käyntiä.

Fia Bergmanin tölttivalmennus helatorstaina

Tervetuloa helatorstaina 13.5. Fia Bergmanin tölttivalmennukseen tallillemme Paraisille. Valmennus sopii osaaville ratsastajille, jotka haluavat oppia lisää töltin ratsastamisesta. Askellajiratsastuksesta ei tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Valmennuksen hinta on 80 e/hlö. Hintaan sisältyy 2 x 45 min valmennus paritunnilla ja tallilta hevonen valmennukseen. Tarjolla myös lounas valmennusten välissä lisähintaan 10 e/hlö.

Kyselyt ja sitovat ilmoittautumiset tallin Facebookissa yksityisviestillä, sähköpostitse tai soittamalla: Sari p. 050-3383355


Fia Bergman on FEIF (taso I) – ja Tölt in harmony -ohjaaja, joka pitää tallillamme valmennuksia englanniksi ja ruotsiksi. Lisää Fiasta hänen nettisivuillaan.

Ratsastusjooga 2021

Ratsastusta ja joogaa saaristoluonnossa

Viikonlopun aikana joogaamme sekä ratsain että matolla. Joogaharjoitukset toteutetaan Matilda Lindströmin (joogaopettaja, metsämieliohjaaja, eräopas) ohjauksessa, ja on suunniteltu nimenomaan ratsastajia ajatellen. Saaristoluontoon pääsemme tutustumaan pitkällä ratsastusvaelluksella, ja halutessaan luonnon hyvinvointivaikutuksista voi nauttia myös meloen ja uiden.

Ratsastusjoogaviikonloppu toteutetaan Paraisten Islanninhevostallilla. Ratsastajan tulee hallita maastossa laukkaaminen ja olla valmis ratsain ylittämään pienehköt ojat ja esteet maastossa. Jos oma taitotaso mietityttää, on suositeltavaa tulla ensin lyhyemmälle maastolle tutustumaan. Maastoja järjestetään joka viikko.

Ratsastusjoogaviikonloppu on suunniteltu aikuisille ratsastajille. Viikonloppu vaatii toteutuakseen 5 osallistujaa, ja enimmillään mukaan mahtuu 9 osallistujaa. Viikonlopun hinta on 405 € / osallistuja*, sisältäen majoituksen, ruokailut, kurssihevosen, ohjelman sekä kajakkien vapaan käytön. Omat liinavaatteet sekä pyyhe mukaan. 🙂

*erityisruokavalio +30€/osallistuja

Ajankohdat 2021

14.-16.5.2021

3.-5.9.2021

ALUSTAVA OHJELMA

(muutokset mahdollisia, tarkempi aikataulu ilmoitetaan osallistujille myöhemmin)

Perjantai

klo 16-17 saapuminen

tunnelmaan virittäytyminen ja hevosiin tutustuminen metsämieliratsastuksella

ratsastusjoogaa

iltapala

Lauantai

aamiainen

pitkä ratsastusvaellus + retkilounas

iltapäiväkahvi/tee, huilaamista, melomista

metsämielikävely & joogaa luonnossa

sauna & poreamme

illallinen

Sunnuntai

aamiainen

ratsastusjoogaa ja hevosten hyvästely metsämieliratsastuksella

lounas ja iltapäiväkahvit/teet rannassa

joogaa luonnossa

klo 15 kotiinlähtö

Varaukset ja lisätiedot: Sari p. 050-3383355 / sari.haijanen[at]outlook.com

Tutustuthan ratsastajille laatimiimme ohjeisiin, kiitos. 🙂

Kesällä kaksi ratsastusjoogaviikonloppua

wilhelmsberg paraisten islanninhevoset matilda lindström ratsastusjooga ei pvm sininen

Tervetuloa ratsastamaan, joogaamaan ja nauttimaan saaristoluonnosta. Viikonlopun aikana joogaamme sekä ratsain että matolla. Joogaharjoitukset toteutetaan Matilda Lindströmin (joogaopettaja, metsämieliohjaaja, eräopas) ohjauksessa, ja on suunniteltu nimenomaan ratsastajia ajatellen. Saaristoluontoon pääsemme tutustumaan pitkällä ratsastusvaelluksella, ja halutessaan luonnon hyvinvointivaikutuksista voi nauttia myös meloen.

Ratsastusjoogaviikonloppu toteutetaan Paraisten Islanninhevostallilla. Kurssi vaatii toteutuakseen 5 osallistujaa, ja enimmillään mukaan mahtuu 9 osallistujaa. Viikonlopun hinta on 380€/osallistuja*, sisältäen majoituksen, ruokailut, kurssihevosen, ohjelman sekä kajakkien vapaan käytön. Omat liinavaatteet sekä pyyhe mukaan. 🙂

*erityisruokavalio +30€/osallistuja

Ajankohdat

24.-26.7.2020

14.-16.8.2020

ALUSTAVA OHJELMA

(muutokset mahdollisia, tarkempi aikataulu ilmoitetaan osallistujille myöhemmin)

Perjantai

klo 16-17 saapuminen

tervetuliaismetsämieliratsastus

ratsastusjoogaa

iltapala

Lauantai

aamiainen

pitkä ratsastusvaellus + retkilounas

iltapäiväkahvi/tee, huilaamista, melomista

illallinen

metsämielikävely & joogaa metsässä

sauna, ulkoporeamme & iltapala

Sunnuntai

aamiainen

ratsastusjoogaa

lounas rannassa

joogaa & iltapäiväkahvi/tee laiturilla

klo 15 kotiinlähtö

Varaukset ja lisätiedot: Sari p. 050-3383355 / sari.haijanen[at]outlook.com

Tutustuthan ratsastajille laatimiimme ohjeisiin, kiitos. 🙂

 

Tallin oheistuotteita itselle tai lahjaksi

Tallin seinäkalenteri 2020 on nyt tilattavissa. Kalenterin valokuvissa fiilistellään Paraisten luontoa eri vuodenaikoina tallin hevosten seurassa.

Lisäksi myynnissä on mukeja ja t-paitoja tallin logolla.

Tilaa itselle tai lahjaksi! 🙂

Seinäkalenteri 2020 hinta 10 eur
Muki tallin logolla hinta 12 eur
T-paita tallin logolla (koot S-L) hinta 20 eur

Syysloman päiväretki torstaina 17.10.19

syksy vaellus parainen islanninhevonen ruska

Tervetuloa viettämään päivä issikoilla vaeltaen ja syksystä nauttien! 🙂

Retki järjestetään torstaina 17.10.2019. Retkiseurue kokoontuu tallille klo 9.30, jonka jälkeen hevoset varustetaan yhdessä. Ratsastusretken kesto on noin 4 – 5 h sisältäen keittolounaan maastossa. Retki on suunniteltu osaaville ratsastajille.

Hinta 110 eur

Ilmoittautumiset Sarille p. 050-3383355

ratsastusvaellus parainen saaristo

Tallin Instagramissa arvonta

Löydät meidät Instagramista nimellä paraisten_islanninhevoset. Nyt voit osallistua Instagramissa arvontaan, jossa palkintona ilmainen maastoratsastus. Osallistumisohjeet löydät tallin Instagram-tililtä arvonta-postauksesta.

Etkö ole Instagramissa? Pääset silti katsomaan kuvia ja videoita tallin touhuista, vaikkei sinulla olisikaan omaa Instagram-tiliä. Esimerkiksi tallin Instagram-profiilissa näkyvään Vaellukset-kohokohtaan on tallennettu tunnelmia tänä vuonna tehdyiltä pidemmiltä vaelluksilta, kuten viime viikonlopulta.

Seuraava Yön yli vaellus 22.-23.7.

Rento Lomailijan paketti: ratsastusta noin 4 tuntia päivässä, rentoa chillailua ja leirielämää mm Sattmarkissa, jossa myös yöpyminen.

Hinta alkaen 230eur. Aamiainen ja lounas kuuluu hintaan, illallinen erikseen ravintolasta.

Muutama paikka vielä vapaana, kysy lisää!

 

Seikkailupaketti kolmelle!

2-3 tuntia ratsastusta, yöpyminen TENTSILE puuteltassa, melontaa

omat eväät, 1 vrk alkaen, 110 eur!

Paraisten Päivät lauantaina 8.6 :Ratsastusta puistobulevardilla 10 eur! hevosparaati klo 10

PRG päivät

Ainutlaatuinen tilaisuus tutustua  Stefan  Lindforsin patsaaseen, upeisiin istutuksiin, ja  nauttia maalaismarkkinoiden tunnelmasta meren äärellä. Lähtö Osuuspankin kohdalta rannan puolelta klo 11-13, aina 20 min välein, eli 11.00, 11.20, 11,40, 12.00 jne

Ratsastajilla vaaditaan perustaidot puistoratsastukseen Islanninhevosilla, alueella myös talutusratsastusta  poneilla, kypärän saat lainaksi.