Myytävät hevoset

HINTAHAARUKAT

€ = 5000-7000 eur

€€= 7000-9000 eur

€€€= 9000-11000 eur

Myymme  kauden aikana pari hevosta, jotka on treenattu maastoiluun myös saariston liikenteen joukossa. Hevosten kanssa on työskennelty kentällä, osalla on hypätty hieman, treenattu maneesissa ja ajettu reellä.

Koska emme ota aloittelijoita lainkaan maastoon, hevosemme ovat olleet harvoin aloittelijoiden ratsuna muutoin kuin talutettuna. Maastooon lähtee osaavia ratsastajia ainoastaan, jolloin saamme pidettyä hevoset myös mahdollisimman herkkinä  ja kuuliaisina ratsastaa.

Mikäli haet omaa islanninhevosta, meiltä löytyy hintahaarukasta 5000-9000 eur hyvä valikoima myytäviä islanninhevosia,  4-8 vuotiaita,  hyväsukuisia Suomessa kasvatettuja ja hyvin käyttäytyviä nuoria ratsuja.  Kaikilla hevosilla on maastoiltu paljon, kysy lisää! Sari p. 050-3383355

Fjalar frá Forsnäs  €

s. 2010. Hastigur frá Brekkufelli – Monkey

Tämä pieni suuri mies on hiljainen ja hieman ujo, mutta omaa loistavan työmoraalin ja kivat askellajit. Reipas pieni voimanpesä, maastoilee myös yksin.

 

 

 

jörundur riimuJörundur frá Forsnäs €

s. 2013, i.Thor e.Bylgja frá Nevala

Nuori ruuna, jonka ratsutus aloitettu syksyllä 2018. Tölttää mielellään, kulkee asiallisesti maastossa ja lähtee mielellään töihin. Utelias ja positiivinen.

 

 

 

mokkur fra forsnas wilhelmsberg

Mokkur frá Forsnäs €€

s. 2014, i.Röðull frá Holtsmúla e.Sandi frá Forsnäs

Tummanpunarautias nuori ruuna, tölttää mielellään, hyvä laukka. Ratsutus aloitettu syksyllä 2018. Erittäin miellyttävä, lupaava hevonen.

 

 

 

 

Jomar

Jomar frá Forsnäs €€

s. 2013, i.Röðull frá Holtsmúla e.Greta frá Nevala

5-käyntiruuna, jolla on vahva töltti. Reipas ja potentiaalinen nuori.

 

Gnipa frá Forsnäs €€

s. 2011. Thor – Gulla frá Nevala

Kulomusta isohko tamma, varsonut ihanat orivarsat 2016 ja 2018.

 

 

Feila frá Forsnäs €€

s. 2010. Thor – Greta frá Nevala, ei: Hastogur frá Brekkufelli

Upea, iso (säkä  yli 140cm)  kulomusta tamma, hyvä luonne, positiivinen kaiken suhteen. Mukava ratsastaa, reipas maastossa, hyvät liikkeet, töltti löytyy. Fia Bergmanin ratsuttama. Maastoiltu paljon, toimii hyvin myös kentällä.

 

Heppni frá Forsnäs

s. 2012, i.Röðull frá Holtsmúla ei.Thor

Isohko ruuna, toimii monen tasoisilla ratsastajilla. Tölttää mielellään, hyvä laukka.