Myytävät hevoset

Myymme kauden aikana pari hevosta, jotka on treenattu maastoiluun saariston liikenteen joukossa. Hevosten kanssa on työskennelty kentällä, osallistuttu askellajivalmennuksiin ja osalla on hieman hypättykin.

Hevosemme ovat olleet harvoin aloittelijoiden ratsuna. Maastoilemme osaavien ratsastajien kanssa, jolloin saamme pidettyä hevoset myös mahdollisimman herkkinä  ja kuuliaisina ratsastaa.

Mikäli haet omaa islanninhevosta, meiltä löytyy hintahaarukasta 5000-9000 € hyväsukuisia Suomessa kasvatettuja ja hyvin käyttäytyviä nuoria (4-10-v.) ratsuja. Kaikilla hevosilla on maastoiltu paljon ja monien kanssa on touhuttu kaikenlaista ratsujousiammunnasta esteratsastukseen.

Kysy lisää: Sari p. 050-3383355

HINTAHAARUKAT

€ = 5000-7000 eur

€€= 7000-9000 eur

€€€= 9000-11000 eur

muni essi vahtera

Muni frá Forsnäs €

s. 2014, i.Fengur frá Suluholti e.Bylgja frá Nevala

Ruunihallakonkirjava nuori ruuna, joka on aloittanut ratsun uran keväällä 2019, mennyt toistaiseksi pääasiassa maastossa laumakavereidensa kanssa, mutta jonkun verran tutustunut myös kenttätyöskentelyyn. Töltti löytyy, mutta vaatii vielä työtä.

magni essi vahtera

Magni frá Forsnäs €

s. 2014, i.Fengur frá Suluholti e.Salka frá Forsnäs

Viljakas ja hieman herkkis nuori ruuna, joka aloittanut ratsun uran keväällä 2019. Reipas ja isoliikkeinen, hyvä ravi, töltti löytyy, mutta vaatii vielä työtä. Mennyt toistaiseksi pääasiassa maastossa laumakavereidensa kanssa, mutta jonkun verran tutustunut myös kenttätyöskentelyyn.

jörundur essi vahtera

Jörundur frá Forsnäs € 

s. 2013, i.Thor e.Bylgja frá Nevala

Nuori komea ruuna, joka aloitti ratsun uran syksyllä 2018. Töltti löytyy, mutta vaatii vielä työtä, hyvä tasapainoinen laukka. Utelias ja positiivinen.

mokkur 2018

Mokkur frá Forsnäs

s. 2014, i.Röðull frá Holtsmúla e.Sandi frá Forsnäs

Tummanpunarautias nuori ruuna, tölttää mielellään, hyvä laukka. Ratsun ura alkanut syksyllä 2018. Erittäin miellyttävä, lupaava hevonen. Hypännyt pieniä esteitä ja tutustunut ratsujousiammuntaan.

jomar essi vahtera

Jomar frá Forsnäs

s. 2013, i.Röðull frá Holtsmúla e.Greta frá Nevala

5-käyntiruuna, jolla on vahva töltti ja tarjoaa passia, mutta passia ei ole treenattu. Reipas ja potentiaalinen nuori, luonteeltaan hieman herkkis. Hypännyt pieniä esteitä.

gnipa essi vahtera

Gnipa frá Forsnäs €€

s. 2011, i.Thor  e.Gulla frá Nevala

Kulomusta iso tamma, varsonut ihanat reippaat varsat 2016, 2018 ja 2019. Toimii monen tasoisilla ratsastajilla, fiksu ja rohkea. Töltti löytyy, hyvät liikkeet. Toimii hyvin maastossa myös yksin.

feila essi vahtera

Feila frá Forsnäs €€

s. 2010, i. Thor  e.Greta frá Nevala ei.Hastogur frá Brekkufelli

Upea, iso (säkä  yli 140cm) kulomusta tamma, hyvä luonne, positiivinen kaiken suhteen. Mukava ratsastaa, reipas, töltti löytyy. Fia Bergmanin ratsuttama. Toiminut paljon maaston vetäjän ratsuna ja maastoilee hyvin myös yksin. Tutustunut ratsujousiammuntaan.