Kalenteri ja tapahtumat

Muistathan aina varata paikkasi, yhteystiedot löydät täältä ja varauksen voi tehdä myös Hopotissa. Viikkokalenterin lisäksi voit kysyä ryhmällesi omaa maastoretkeä kalenterin ulkopuolelta. Viikoittaisten maastoretkien lisäksi tallillamme järjestetään valmennuksia sekä leirejä.

Viikkokalenteri

 

Valmennukset

Fia Bergman on FEIF (taso I) – ja Tölt in harmony -ohjaaja, joka pitää tallillamme tölttivalmennuksia englanniksi ja ruotsiksi. Valmennuspäivät päivitetään Ajankohtaista-sivulla sekä tallimme Facebook-sivuilla. Lisätietoa voit kysyä Sarilta.

Lisäksi tallilla pidetään säännöllisesti koulu- ja estetunteja.

Vaellukset

Järjestämme lomakausina päiväleirejä ja yön yli -ratsastusleirejä aikuisille. Maastoratsastuksen lisäksi näihin voidaan yhdistää istuntaharjoituksia, tölttitreenejä, hierontaa, joogaa, Metsämieli-harjoituksia, viini-ilta, paljuilua yms. Saaristopaketilla voidaan veneillä, harrastaa melontaa, uida, kalastaa jne. Leireihin on helppo yhdistää myös saariston rengastien tai pikkurengastien kiertäminen.

VAELLUKSET

Ratsastusjoogaviikonloppu 22.-24.5.2020, lue lisää täältä.

Voit myös kerätä oman porukan (väh. 6 hlöä) ja räätälöimme teille oman paketin: ikimuistoiset synttärit, polttarit, tms. Kysy lisää vaihtoehdoista!