Kalenteri ja tapahtumat

Muistathan aina varata paikkasi, yhteystiedot löydät täältä. Viikkokalenterin lisäksi voit kysyä ryhmällesi omaa maastoretkeä kalenterin ulkopuolelta. Viikoittaisten maastoretkien lisäksi tallillamme järjestetään valmennuksia sekä leirejä.

Viikkokalenteri

 

Valmennukset

Fia Bergman on FEIF (taso I) – ja Tölt in harmony -ohjaaja, joka pitää tallillamme tölttivalmennuksia englanniksi ja ruotsiksi. Valmennuspäivät päivitetään Ajankohtaista-sivulla sekä tallimme Facebook-sivuilla. Lisätietoa voit kysyä Sarilta.

Leirit

Järjestämme lomakausina päiväleirejä ja yön yli -ratsastusleirejä aikuisille. Maastoratsastuksen lisäksi leireihin voidaan yhdistää istuntaharjoituksia, tölttitreenejä, hierontaa, joogaa, viini-ilta, paljuilua yms. Saaristopaketilla voidaan veneillä, harrastaa melontaa, uida, kalastaa jne. Leireihin on helppo yhdistää myös saariston rengastien tai pikkurengastien kiertäminen.

Voit myös kerätä oman porukan (väh. 4 hlöä) ja räätälöimme teille oman paketin: ikimuistoiset synttärit, polttarit, äiti ja tytär -leirin tms. Oman porukan koonnut henkilö saa lahjaksi itselleen yhden pitkän maastoretken, jonka voi varata itselleen sopivaan ajankohtaan.

Kysy lisää vaihtoehdoista!