Yrityksille ja ryhmille

maastot

PÄIVÄ OMALLA PORUKALLA

Järjestämme mukavan päivän niin tyhy- kuin synttäri- tai polttariporukallekin. Meillä on kokemusta myös kansainvälisten ryhmien ohjaamisesta, eikä aiempi ratsastuskokemus ole välttämätöntä, sillä ohjelma sovitetaan ryhmän ratsastustason mukaisesti.

Ohjelmassa voidaan yhdistää ratsastus, melonta, metsämieliharjoituksia, grillaus ja piknik rannassa, tai vaikka veneretki ryhmän toiveiden mukaan. Voimme ikuistaa seikkailut Go Pro -kameralla, jolloin porukka saa muistoksi kuvia ja videoita. Polttariporukalle suosittelemme tätä päivän ensimmäisenä rastina. 😉

Maastossa

VAELLUSLEIRI OMALLA PORUKALLA

Voit myös kerätä oman ratsastustaitoisen porukan (väh. 4 hlöä) ja räätälöimme teille oman leirin. Ohjelma sovitetaan ryhmän ratsastustason mukaisesti. Maastoratsastuksen lisäksi leireihin voidaan yhdistää istuntaharjoituksia, tölttitreenejä, hierontaa, joogaa, metsämieliharjoituksia, viini-ilta, paljuilua yms. Saaristopaketilla voidaan veneillä, harrastaa melontaa, uida, kalastaa jne. Leireihin on helppo yhdistää myös saariston rengastien tai pikkurengastien kiertäminen. Oman leiriporukan koonnut henkilö saa lahjaksi itselleen yhden pitkän maastoretken, jonka voi varata itselleen sopivaan ajankohtaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan lisää.

WP_20170710_15_48_32_Pro (2)