Yrityksille ja ryhmille

maastot

PÄIVÄ OMALLA PORUKALLA

Järjestämme mukavan päivän niin tyhy- kuin synttäri- tai polttariporukallekin. Meillä on kokemusta myös kansainvälisten ryhmien ohjaamisesta, eikä aiempi ratsastuskokemus ole välttämätöntä, sillä ohjelma sovitetaan ryhmän ratsastustason mukaisesti.

Ohjelmassa voidaan yhdistää ratsastus, melonta, metsämieliharjoituksia, grillaus ja piknik rannassa, tai vaikka veneretki ryhmän toiveiden mukaan. Voimme ikuistaa seikkailut Go Pro -kameralla, jolloin porukka saa muistoksi kuvia ja videoita. Polttariporukalle suosittelemme tätä päivän ensimmäisenä rastina. 😉

Maastossa

VAELLUSPÄIVÄ TAI LEIRI OMALLA PORUKALLA

Voit myös kerätä oman ratsastustaitoisen porukan (6hlöä, mutta voimme lähteä vaikka neljänkin  ratsastajan kanssa  maastoon-hinnoittelu tällöin 6 mukaisesti, eli  vaikka 2 tuntia neljälle 75 eur/nenä) ja räätälöimme teille oman  vaelluksen . Ohjelma sovitetaan ryhmän ratsastustason mukaisesti.

Maastoratsastuksen lisäksi leirejä järjestetään myös tilauksesta, voit esim. sopia

omatoimisesta majoituksesta tai luksus viikonlopun merenranta majoituksella, johon voi tulla vaikka useampi perhe mukaan, jos osa käy vaelluksella . Lisäksi voidaan yhdistää istuntaharjoituksia, tölttitreenejä, hierontaa, joogaa, metsämieliharjoituksia, viini-ilta, paljuilua yms. Saaristopaketilla voidaan veneillä, harrastaa melontaa, uida, kalastaa jne. Leireihin on helppo yhdistää myös saariston rengastien tai pikkurengastien kiertäminen. Oman leiriporukan koonnut henkilö saa lahjaksi itselleen yhden pitkän maastoretken, jonka voi varata itselleen sopivaan ajankohtaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan lisää.

WP_20170710_15_48_32_Pro (2)