Ratsastus

Luethan ”ohjeet ratsastajille” ennen ratsastusta.

Tarjoamme viikoittain 1-3 h maastoretkiä sekä tilauksesta pidempiä vaelluksia ja yksityistunteja ratsastuskentällä. Pidemmät vaellukset löydät omalta sivultaan. Tallillamme järjestetään säännöllisesti myös askellajivalmennuksia sekä este- ja koulutunteja.

janne stenroos wilhelmsberg paraisten islanninhevoset2

MAASTORETKET 

1 h maasto (perusratsastustaitoisille)

Lyhyt maasto, ryhmän etenemisvauhti sovitetaan osallistujien taitotason mukaan. Sopii myös ratsastustaon jälkeen satulaanpalaajille, kunhan perusratsastustaidot on hallussa.

1,5 – 2 h maasto (osaaville ratsastajille)

Maastoretki saariston kauniissa luonnossa meren läheisyydessä. Sopii ratsastajille, jotka osaavat ravata ja laukata, ja pystyvät tarvittaessa ylittämään pienehkön ojan tai esteen  maastossa. Kesto riippuu ryhmän vauhdista, ja vauhti sovitetaan osallistujen taitotason mukaan.

2,5 – 3 h maasto (osaaville ratsastajille)

Pitkä maastoretki saariston kauniissa luonnossa meren läheisyydessä. Sopii ratsastajille, jotka osaavat ravata ja laukata, ja pystyvät tarvittaessa ylittämään pienehkön ojan tai esteen maastossa. Kesto riippuu ryhmän vauhdista, ja vauhti sovitetaan osallistujen taitotason mukaan. Maastoretkeen voidaan yhdistää haluttaessa esimerkiksi lounas ja illaksi rentouttava melontaretki.

YKSITYISTUNNIT KENTÄLLÄ (myös aloittelijoille)

Yksityistunnit liinassa juoksuttaen

Yksityistunneilla voidaan keskittyä sinun osaamiseesi ja ratsastuksen opetteluun. Esimerkiksi kolmen ratsastustunnin tehokas paketti sopii hyvin aloittelijalle tai satulaanpalaajalle: tunnilla käydään läpi tärkeät perusratsastustaidot, jotka ovat turvallisen maastoratsastuksenkin perusta. Yksityistunnit sopivat myös kokeneemmallekin ratsastajalle: ilman jalustimia juoksutus tekee hyvää istunnalle.

VALMENNUKSET JA TUNNIT

Fia Bergman on FEIF (taso I) – ja Tölt in harmony -ohjaaja, joka pitää tallillamme tölttivalmennuksia englanniksi ja ruotsiksi kuukausittain.

Piia Pensikkala on SRL I -tason valmentaja. Hänen osaamisalansa on askellajiratsastus, ja hän käy valmentamassa ratsukoita tallillamme kuukausittain.

Lisäksi tallillamme vakiratsastajille pitää säännöllisesti koulutunteja Christel Sonntag ja estetunteja Annika Peisa.

Lisätietoa valmennuksista voit kysyä Sarilta.