Ratsastus

Tarjoamme viikottain 1-3 h maastoretkiä sekä tilauksesta pidempiä vaelluksia ja yksityistunteja ratsastuskentällä. Pidemmät vaellukset löydät omalta sivultaan.

maasto

MAASTORETKET 

Metsämieliratsastus (perusratsastustaitoisille)

Metsämieli yhdistää luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutukset tietoisen läsnäolon harjoituksiin (mindfulness). Metsämieliratsastus tarjoaa kiireettömän hevoshetken, jossa hevoset auttavat ihmisiä harjoittelemaan läsnäoloa. Retkellä edetään rauhallisessa käynnissä, ja harjoituksia tehdään myös maastakäsin. Kokonaiskesto on 2 tuntia, ja sisältää myös hevosten hoidon. Sopii myös satulaanpalaajille tai hieman kokemattomammille ratsastajille, kunhan selkäännouseminen onnistuu. Metsämielivetäjä: Reetta Haapasalo

Rauhallinen 1 h tutustumismaasto (perusratsastustaitoisille)

Jos viime ratsastuksestasi  on kulunut jo hiukan  aikaa, voit valita rauhallisen maaston, jossa voit nauttia kauniista luonnosta ja tutustua rauhassa ratsuusi ennen pidempää maastoretkeä. Ryhmän etenemisvauhti sovitetaan osallistujien taitotason mukaan.

Maastoretki 1,5 – 2 h (osaaville ratsastajille)

Maastoretki saariston kauniissa luonnossa meren läheisyydessä. Sopii ratsastajille, jotka osaavat ravata ja laukata, ja pystyvät tarvittaessa  ylittämään pienehkön ojan tai esteen  maastossa. Kesto riippuu ryhmän vauhdista, ja vauhti sovitetaan osallistujen taitotason mukaan.

Pitkä maastoretki 2,5 – 3 h (osaaville ratsastajille)

Maastoretki saariston kauniissa luonnossa meren läheisyydessä. Sopii ratsastajille, jotka osaavat ravata ja laukata, ja pystyvät tarvittaessa ylittämään pienehkön ojan tai esteen maastossa. Kesto riippuu ryhmän vauhdista, ja vauhti sovitetaan osallistujen taitotason mukaan. Maastoretkeen voidaan yhdistää haluttaessa esimerkiksi lounas ja illaksi rentouttava melontaretki.

kentällä

YKSITYISTUNTI KENTÄLLÄ (myös aloittelijoille)

Yksityistunti liinassa juoksuttaen

Yksityistunti kentällä, jolloin voidaan keskittyä sinun osaamiseesi ja ratsastuksen opetteluun. Esim kolmen ratsastustunnin tehokas paketti auttaa alkuun ja opit itse tärkeät perusratsastustaidot. Sopii myös kokeneemmallekin ratsastajalle: ilman jalustimia juoksutus tekee hyvää istunnalle.

VALMENNUKSET

Fia Bergman on FEIF (taso I) – ja Tölt in harmony -ohjaaja, joka pitää tallillamme tölttivalmennuksia englanniksi ja ruotsiksi. Valmennuspäivät päivitetään Ajankohtaista-sivulle sekä tallimme Facebook-sivuille. Lisätietoa voit kysyä Sarilta.

Lisäksi tallilla pidetään säännöllisesti koulu- ja esteratsastustunteja.