Hopoti-ajanvarausjärjestelmä on otettu käyttöön

Olemme siirtyneet ajavarauksissa Hopoti-järjestelmään, josta näet kätevästi tallin ohjelman ja vapaat ratsastuspaikat varauskalenterista. Hopotiin on helppo rekisteröityä ja myös ratsastuksen maksu hoituu Hopotin kautta.

Jatkossa ajanvaraukset tehdään pääosin Hopotin kautta pienin poikkeuksin. Ethän varaa paikkaa suoraan Hopotin kautta, jos olet tulossa ensimmäistä kertaa tallillemme ja joku alla olevista kohdista koskee sinua. Ole tällöin yhteydessä suoraan tallille (Sari p. 050 3383 355) ennen varauksen tekemistä.

  1. Olet 12-16 -vuotias. Maastomme on suunniteltu yli 16-vuotialle, ja 12-16 -vuotiaat voivat osallistua vain ratsastavan huoltajansa kanssa maastoon. EI ALLE 12 -VUOTIAILLE
  2. Ylität painorajan. Ratsastajan painoraja on noin 90 kg riippuen hevosesta ja ratsastajan taitotasosta.
  3. Sinulla on ollut pitkä tauko ratsastuksesta, olet ratsastanut vähän lapsuudessa.
  4. Olet ratsastanut alle 20 kertaa yhteensä.
  5. Olet ratsastanut vain käyntiä.