Leirit

PÄIVÄLEIRI HIIHTOLOMALLA

20.-22.2.2018

Sisältää  FIA BERGMANNIN  tölttikurssin tiistaina, keskiviikkona kentällä työskentelyä sekä lyhyempi maasto,pitkä maaston torstaina, lisäksi  hevosten maastakäsittelyharjoituksia, joita  voidaan kuvata opetusmielessä.

Sisältää  lounaat ja  kahvit sekä , voit osallistua myös päiväleiriläisenä ja majoittua kotonasi.Soita ja kysy lisää, voimme räätälöidä vielä toiveiden mukaan, mm. tutustumista Paraisten nähtävyyksiin tms, lisätä hieronta paketteja jne. Leirit suunniteltu aikuisille.

Leirin hinta 250 eur, varausmaksu  70 eur

wp_20161112_12_27_24_pro

 

 

KESÄN LEIRIT

26-27.6 L

10-12.7

15-16.8

Leirien perusrunko on ratsastusta kaksi kertaa päivässä yht  n.3- 4 h päivässä, sisältäen ruuat ja majoituksen, illanvietto saunoineen, illalliselle voidaan myös  siirtyä veneellä tai vaikka meloen, säävaraus tähän.

Maastoilun lisäksi voimme tehdä istuntaharjoittelua juoksutusliinassa, hevosten maastakäsittelyharjoituksia kentällä, istuntaharjoituksia tai  tölttitreenejä kentällä.

Saariston rengastie voidaan yhdistää  leiriin vaikka niin, että leirille tullaankin Naantalin ja Aaslaluodon kautta yhteysaluksella (M/S ÖSTERN) Nauvoon, jossa tapaamme ja syömme yhdessä, jonka jälkeen jatkamme lossilla porukalla Paraisille, ja majoitumme Wilhelmsbergissä. Teemme ns. pikkurengastien leirin yhteyteen.

Voit myös kerätä oman porukan, min 4hlöä ja räätälöimme teille oman paketin;ikimuistoiset synttärit, polttarit, äiti ja tytär leirin tms.Leireihin voidaan yhdistää hemmottelupaketti; hierontaa, joogaa , viini-ilta , paljuilua yms. Saaristopaketilla voidaan veneillä, harrastaa melontaa, uida ,kalastaa jne.Kysy vaihtyoehtoja!

Jos keräät oman porukan, voit varata aikataulun  itsellesi sopivaksi, ryhmän koonnut saa lahjaksi ylimääräisen pitkän maaston itselleen