Leirit

HIIHTOLOMALEIRI

21.-22.2.2017

Sisältää kaksi pitkä maastoa, lisäksi  hevosten maastakäsittelyharjoituksia sekä harjoittelua liinassa kentällä, josta voidaan kuvata videoita opetusmielessä.

Sisältää aamiaisen, lounaat ja illallisen, kahvit sekä tietysti yöpymisen saunailtoineen, voit osallistua myös päiväleiriläisenä ja majoittua kotonasi.Soita ja kysy lisää, voimme räätälöidä vielä toiveiden mukaan, mm. tutustumista Paraisten nähtävyyksiin tms, lisätä hieronta paketteja jne. Leirit suunniteltu aikuisille.

Leirin hinta 195 eur, varausmaksu  70 eur

wp_20161112_13_24_36_pro

 

KESÄN LEIRIT

26-27.6

10-12.7

15-16.8

Leirien perusrunko on ratsastusta kaksi kertaa päivässä yht  n.3- 4 h päivässä, sisältäen ruuat ja majoituksen, illanvietto saunoineen, illalliselle voidaan myös  siirtyä veneellä tai vaikka meloen, säävaraus tähän.

Maastoilun lisäksi voimme tehdä istuntaharjoittelua juoksutusliinassa, hevosten maastakäsittelyharjoituksia kentällä, istuntaharjoituksia tai  tölttitreenejä kentällä.

Saariston rengastie voidaan yhdistää  leiriin vaikka niin, että leirille tullaankin Naantalin ja Aaslaluodon kautta yhteysaluksella (M/S ÖSTERN) Nauvoon, jossa tapaamme ja syömme yhdessä, jonka jälkeen jatkamme lossilla porukalla Paraisille, ja majoitumme Wilhelmsbergissä. Teemme ns. pikkurengastien leirin yhteyteen.

Voit myös kerätä oman porukan, min 4hlöä ja räätälöimme teille oman paketin;ikimuistoiset synttärit, polttarit, äiti ja tytär leirin tms.Leireihin voidaan yhdistää hemmottelupaketti; hierontaa, joogaa , viini-ilta , paljuilua yms. Saaristopaketilla voidaan veneillä, harrastaa melontaa, uida ,kalastaa jne.Kysy vaihtyoehtoja!

Jos keräät oman porukan, voit varata aikataulun  itsellesi sopivaksi, ryhmän koonnut saa lahjaksi ylimääräisen pitkän maaston itselleen

Hinnat 195  2 vrk, 3 vrk 240eur