Esittely

 

Wilhelmsberg – Paraisten islanninhevostalli on pieni ja viihtyisä maastoratsastustalli Paraisilla, Ålön saarella. Talli sijaitsee noin 7 kilometriä Paraisten keskustasta, Saariston rengastien varrella. Tallilla asustaa tällä hetkellä kahdeksan islanninhevosta ja näiden lisäksi kaksi isoa puoliveristä. Tallin lähiympäristössä on paljon maastoratsastukseen sopivia reittejä ja tallilla on myös valaistu ratsastuskenttä.

Tallia pitävät Sari Haijanen ja Bror Engström, jotka rakensivat vuonna 2004 Hyvilempin kylään Wilhelmsbergin tilalle Kastelli-talon ja myöhemmin myös tallin. Sari on harrastanut hevosia koko ikänsä ja  kilpaillut kenttäratsastuksessa vaativalla tasolla jo vuosia. Sekä Sari että Bror työskentelevät päätoimisesti rakennusalalla, Sari on työskennellyt talomyyjänä Kastelli-taloilla noin 16 vuotta.

Talli haluaa tarjota erityisesti aikuisille hektisen arjen keskelle hengähdyspaikan, jossa voi rauhoittua sekä nauttia hevosista ja luonnosta.

Mikäli haluat yhdistää ratsastusretken tai melonnan leppoisaan lomailuun Turun saaristossa, löydät lisätietoja Saariston rengastiestä ja Turun saariston matkailupalveluista Turun saariston matkailuportaalista.

Tallin yhteistyökumppaneita ovat:

Draumhestar
Islanninhevostalli Forsnäs
Kastelli-talot
Kuljetus ja Kaivuu Siivonen Oy Ab
Saariston rengastie
Villa Reuter
Visit Archipelago